Prøv den uimodståelige ret der kombinerer det søde og det salte
Har du nogensinde været i USA og smagt kylling og vafler? Altså på samme tallerken? Ja, det lyder måske skørt, men det er det ikke i USA, og når du først har smagt det, vil du kunne forstå, hvorfor retten er så populær. Når du først har smagt den helt unikke smagskombination, så er der ingen vej tilbage!
Hos Chickie's serverer vi amerikansk soul food, som du kender den fra Sydstaterne. Derfor er der selvfølgelig også kylling og vafler på vores menukort, og hvis du ikke allerede har prøvet den unikke kombination af sprød og saftig kylling, lækre vafler og sirup til, så under du virkelig dig selv at prøve det.
Vi er first movers på kylling og vafler herhjemme, og vi er de eneste i hele Aalborg, der tilbyder retten. Derfor har vi også mange, der gerne kommer fra både lokalområdet, men også andre steder fra for at smage en bid af de amerikanske Sydstater.
Historien bag retten med kylling og vafler
Kylling og vafler er en ret, der blev til på en natklub i Harlem i New York tilbage i år 1938. Det var her, de sultne jazzmusikere kom, efter de havde spillet koncert, men det var for sent at spise aftensmad, og det var samtidig for tidligt at spise morgenmad. Og hvad gør man så? En resturatør i nærheden fik ideen om at bruge resterne af fried chicken fra aftensmaden, samt vaflerne, som var igang med at blive tilberedt som morgenmad. Det var sådan, det søde og salte måltid blev skabt.