Chickie's

Fried chicken som du kun kender fra USA

Soul food fra Sydstaterne nær dig

Hvis du nogensinde har været i USA og smagt et vaskeægte sydstatsmåltid med fried chicken, så ved du, hvordan vores smager. Hos Chickie's kan du købe klassisk soul food fra Sydstaterne i hjertet af Aalborg, og vi er faktisk de eneste i Aalborg, der serverer kylling med vafler. Derfor har vi også mange, der kommer og køber vores mad fra både lokalområdet, men også udenbys.

Saftig og marineret kylling med en sprød panering

Fried chicken består af saftig og marineret kylling med en sprød panering, som er den perfekte kombination, uanset om det skal være i en burger eller sammen med vafler og forskellige typer dyppelse. Det er southern comfort food, når det er bedst.

Vi tilbereder alt fra bunden af

Når du bestiller fried chicken hos os, så kan du altid være sikker på, at der er masser af smag i maden, og at den er tilberedt af rene råvarer. Vi tilbereder al vores mad selv for at give dig den bedste smagsoplevelse.

Kyllingen bliver marineret i vores hjemmelavede kyllingemarinade i 18 timer, så den har god tid til at stå og trække smag og blive både saftig og mør. Herudover laver vi selv både vafler, marinader og vores forskellige dressinger fra bunden af for at sikre den helt rigtige smag.

Bestil vores fried chicken online eller kontakt os

Kunne du tænke dig at smage en af vores saftige burgers eller måske vores crispy fried chicken and waffles? Så bestil take away, kontakt os eller kig forbi. Du kan finde hele vores menu her

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Chickie's

Ved Stranden 11C, 9000 Aalborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 43842315

Kontaktoplysninger

Telefon: 22 90 00 99

E-mail: chickiesfaktura@hotmail.com

Åbningstider

Alle dage: 12:00 - 21:00

facebook (2)   instagram